כתבות כללי

כאן תמצאו מאמרים על מגוון נושאים בעולם הקולינריה שאינם נכנסים בהכרח תחת הקטגוריות האחרות. מדובר על כתבות בעלות נושאים כלליים כמו טרנדים חדשים במטבח, דיונים בנושאי בריאות ותזונה, וכן השפעות תרבותיות וחברתיות של האוכל בחברה המודרנית.

המטבח הישראלי עובר מהפכה של ממש, עם עלייה חדה בביקוש למטבחי חוץ. מדובר על הרבה מעבר לטרנד – זהו שינוי אורח חיים שמאפשר לבשל בגינה, לארח תחת כיפת השמיים וליהנות

בעידן ברי המים, קיימים יתרונות רבים להצבת בר מים בבתי קפה ובמסעדות. זהו פתרון מצוין, חסכוני ובריא לאספקת מי שתייה נקיים ללקוחות ולעובדים ומתאים לכל מי שאינו מעוניין להזמין מי

שוק המזון בישראל הוא שוק לא פשוט. עסקים רבים נפתחים בעקבות חלום של בעלי העסק, אך מהר מאוד הם מגלים שחלום זה לא מספיק, וצריך הרבה יותר מזה. אם אתם

כבר שנים רבות שהצמחונות מעלה שאלות רבות המתעסקות בדעות החלוקות, בין הצמחונים לבין אלו שלא. תפריט של אדם צמחוני מכיל מזון מין הצומח וגם מזון מין החי, אך נמנע מאכילת

פטריית השיטאקי, או בשמה המדעי Lentinula edodes, היא פטריית מאכל שמקורה במזרח אסיה. היא נכללת במאכלים אסייתים רבים וברפואה המסורתית מייחסים לה תכונות ריפוי. קיימות שיטות שונות לגידול פטריית השיטאקי ונפרט אותן