קצת על מי שמאחורי הקייטרינג שלנו
למה
לבחור אותנו
בואו תקראו קצת עלינו
הסטייק
הטוב ביותר
במדינה
מיטבול מומחים בבשרים, עופות ודגים מעושנים באיכות גבוהה ובטעמים שטרם היכרתם.
מיטבול מביאה איכות ללא פשרות, חומרי גלם מהמשובחים שיש, שרות אדיב ונעים, והשריית אווירה משוחררת.
מיטבול נולדה מתוך הרצון של אלי, ה- Pit Master שלנו, לשלב בין האהבה לבשר משובח, וההנאה לארח ולהאכיל את החברים.
במשך שנים הפיק אלי ערבי קרניבורים לחברים ובני המשפחה, ולאט לאט רכש מיומניות והשמועה על הערבים הללו עשתה לה כנפיים.
מעגל המשתתפים התרחב, אבל אלי מעולם לא התפשר על איכות הבשר או על רמת ההגשה הגבוהה והמיוחדת.
כל מי שניסה פעם אחת חזר לעוד.
קרניבורים ואוהבי הבשר המעושן – אנחנו באים אליכם נגיע אליכם עם המעשנה, הגריל שלנו והציוד הנלווה ולכם נותר רק להנות מערב שכולו חוויה.
ערב שלם שעיקרו נתחי בשר מובחרים מעושנים וצלויים על הגריל.במהלך הערב תראו את הבשרים יוצאים מהמעשנה,יורדים מהגריל,
נפרסים מולכם ומוגשים לכם לוהטים ועסיסיים על גבי בוצ'ר בלוקים. כל שנותר לכם הוא לבחור את הטעימה הבאה שלכם.
בין לבין תוכלו להרוות את צמאונכם באלכוהול או במשקאות קלים ולחכות שהטעימה הבאה תגיע אליכם. מי שירצה יוכל לטבול את הבשר שלו ברוטב צ'ימיצ'ורי או בריבת בצל מפתיעה
ולתבל בקונפי שום מעושן. הכל טרי מבית היוצר של מיטבול .
לא נסיים את הערב בלי טעם מתוק בפה – חליטת תבלינים מיוחדת וקינוח הבית. אחרון אחרון חביב, הלימונצ'לו שלנו, אין כמוהו כדיג'סטיף אחרי ארוחה דשנה.
250
Table
1260
Customer
150
Stuffs
15
Kitchen
35
Chef
סיפור אישי של השף
סרחיו רודריגז
שלום, שמי סרחיו רודריגז, דור שלישי של מסעדנים ובשלנים,
לפני כ 3 שנים עברתי להתגורר בצפון, לפני זה הייתי הבעלים והשף של ביסטרו תמרה בתל אביב, מסעדה בסגנון צרפתי ים תיכוני. וכיום אני שף פרטי שמביא את המסעדה לצימרים שבגליל ואו לבית הפרטי שלכם.
כמובן שלא זנחתי והמשכתי ליצור ולבשל את המאכלים שספגתי מבית אבא ואמא. ועם השנים הרחבתי את סגנונות הבישול שלי לעוד סוגי מטבחים ועדות.
אשמח לחלוק את מטעמיי עימכם, תוכלו למצוא בתפריט שלי מרקים, תבשילי קדרה, בשרים, דגים מבושלים, סגנונות שונים של עופות ותוספות למנות .
שלום, שמי סרחיו רודריגז, דור שלישי של מסעדנים ובשלנים,
לפני כ 3 שנים עברתי להתגורר בצפון, לפני זה הייתי הבעלים והשף של ביסטרו תמרה בתל אביב, מסעדה בסגנון צרפתי ים תיכוני. וכיום אני שף פרטי שמביא את המסעדה לצימרים שבגליל ואו לבית הפרטי שלכם.
כמובן שלא זנחתי והמשכתי ליצור ולבשל את המאכלים שספגתי מבית אבא ואמא. ועם השנים הרחבתי את סגנונות הבישול שלי לעוד סוגי מטבחים ועדות.
אשמח לחלוק את מטעמיי עימכם, תוכלו למצוא בתפריט שלי מרקים, תבשילי קדרה, בשרים, דגים מבושלים, סגנונות שונים של עופות ותוספות למנות .
סיפור אישי של השפית עינב
היי שמי עינב, מגיל 18 התחלתי לבשל בעיקר מאכלי עדות שאמא שלי לימדה אותי ומאז התאהבתי במטבח ואני לא מפסיקה לשנות,לגוון,ליצור ולהכניס חומרי גלם מפתיעים למטבח. יש לי ראש פתוח ואומץ לנסות דברים חדשים, אני לא עובדת לפי מתכונים אני כל הזמן ממציאה ומחדשת בעצמי. בשנתיים האחרונות החלטתי לעבור לטבעונות ומאז אני מוצאת את עצמי אפילו יותר במטבח נהנית מהשימוש בחומרי הגלם והטעמים החדשים. כדאי להזמין דווקא אצלי כי אני נורא מגוונת במנות, מאוכל איטלקי עד אוכל מהמזרח הרחוק. מקובה סלק במילוי בטטה דרך רביולי ערמונים ברוטב פטריות עד קציצות עדשים כתומות וקארי. האוכל שאני מכינה בריא כי אני משתמשת בהרבה קטניות, אגוזים ודגנים. אני לא משתמשת כלל במוצרי חלב ובביצים כך שהאוכל מתאים גם לצמחונים וגם לטבעונים.
את הקניות אני עושה בשוק שכפי שידוע מלא בכל טוב ובירקות טריים. מדי שבת אני מכינה חמין (טבעוני) שיוצא מעדן. אז מוזמנים בחום להינות מארוחות צהריים טעימות.
היי שמי עינב, מגיל 18 התחלתי לבשל בעיקר מאכלי עדות שאמא שלי לימדה אותי ומאז התאהבתי במטבח ואני לא מפסיקה לשנות,לגוון,ליצור ולהכניס חומרי גלם מפתיעים למטבח. יש לי ראש פתוח ואומץ לנסות דברים חדשים, אני לא עובדת לפי מתכונים אני כל הזמן ממציאה ומחדשת בעצמי. בשנתיים האחרונות החלטתי לעבור לטבעונות ומאז אני מוצאת את עצמי אפילו יותר במטבח נהנית מהשימוש בחומרי הגלם והטעמים החדשים. כדאי להזמין דווקא אצלי כי אני נורא מגוונת במנות, מאוכל איטלקי עד אוכל מהמזרח הרחוק. מקובה סלק במילוי בטטה דרך רביולי ערמונים ברוטב פטריות עד קציצות עדשים כתומות וקארי. האוכל שאני מכינה בריא כי אני משתמשת בהרבה קטניות, אגוזים ודגנים. אני לא משתמשת כלל במוצרי חלב ובביצים כך שהאוכל מתאים גם לצמחונים וגם לטבעונים.
את הקניות אני עושה בשוק שכפי שידוע מלא בכל טוב ובירקות טריים. מדי שבת אני מכינה חמין (טבעוני) שיוצא מעדן. אז מוזמנים בחום להינות מארוחות צהריים טעימות.