קצת על מי שמאחורי הקייטרינג שלנו

למה
לבחור אותנו

בואו תקראו קצת עלינו

  • 250

    Table

  • 1260

    Customer

  • 150

    Stuffs

  • 15

    Kitchen

  • 35

    Chef

סיפור אישי של השף

סרחיו רודריגז

 

שלום, שמי סרחיו רודריגז, דור שלישי של מסעדנים ובשלנים,
לפני כ 3 שנים עברתי להתגורר בצפון, לפני זה הייתי הבעלים והשף של ביסטרו תמרה בתל אביב, מסעדה בסגנון צרפתי ים תיכוני. וכיום אני שף פרטי שמביא את המסעדה לצימרים שבגליל ואו לבית הפרטי שלכם.
כמובן שלא זנחתי והמשכתי ליצור ולבשל את המאכלים שספגתי מבית אבא ואמא. ועם השנים הרחבתי את סגנונות הבישול שלי לעוד סוגי מטבחים ועדות.
אשמח לחלוק את מטעמיי עימכם, תוכלו למצוא בתפריט שלי מרקים, תבשילי קדרה, בשרים, דגים מבושלים, סגנונות שונים של עופות ותוספות למנות .

שלום, שמי סרחיו רודריגז, דור שלישי של מסעדנים ובשלנים,
לפני כ 3 שנים עברתי להתגורר בצפון, לפני זה הייתי הבעלים והשף של ביסטרו תמרה בתל אביב, מסעדה בסגנון צרפתי ים תיכוני. וכיום אני שף פרטי שמביא את המסעדה לצימרים שבגליל ואו לבית הפרטי שלכם.
כמובן שלא זנחתי והמשכתי ליצור ולבשל את המאכלים שספגתי מבית אבא ואמא. ועם השנים הרחבתי את סגנונות הבישול שלי לעוד סוגי מטבחים ועדות.
אשמח לחלוק את מטעמיי עימכם, תוכלו למצוא בתפריט שלי מרקים, תבשילי קדרה, בשרים, דגים מבושלים, סגנונות שונים של עופות ותוספות למנות .

סיפור אישי של השפית עינב

 

היי שמי עינב, מגיל 18 התחלתי לבשל בעיקר מאכלי עדות שאמא שלי לימדה אותי ומאז התאהבתי במטבח ואני לא מפסיקה לשנות,לגוון,ליצור ולהכניס חומרי גלם מפתיעים למטבח. יש לי ראש פתוח ואומץ לנסות דברים חדשים, אני לא עובדת לפי מתכונים אני כל הזמן ממציאה ומחדשת בעצמי. בשנתיים האחרונות החלטתי לעבור לטבעונות ומאז אני מוצאת את עצמי אפילו יותר במטבח נהנית מהשימוש בחומרי הגלם והטעמים החדשים. כדאי להזמין דווקא אצלי כי אני נורא מגוונת במנות, מאוכל איטלקי עד אוכל מהמזרח הרחוק. מקובה סלק במילוי בטטה דרך רביולי ערמונים ברוטב פטריות עד קציצות עדשים כתומות וקארי. האוכל שאני מכינה בריא כי אני משתמשת בהרבה קטניות, אגוזים ודגנים. אני לא משתמשת כלל במוצרי חלב ובביצים כך שהאוכל מתאים גם לצמחונים וגם לטבעונים.
את הקניות אני עושה בשוק שכפי שידוע מלא בכל טוב ובירקות טריים. מדי שבת אני מכינה חמין (טבעוני) שיוצא מעדן. אז מוזמנים בחום להינות מארוחות צהריים טעימות.

היי שמי עינב, מגיל 18 התחלתי לבשל בעיקר מאכלי עדות שאמא שלי לימדה אותי ומאז התאהבתי במטבח ואני לא מפסיקה לשנות,לגוון,ליצור ולהכניס חומרי גלם מפתיעים למטבח. יש לי ראש פתוח ואומץ לנסות דברים חדשים, אני לא עובדת לפי מתכונים אני כל הזמן ממציאה ומחדשת בעצמי. בשנתיים האחרונות החלטתי לעבור לטבעונות ומאז אני מוצאת את עצמי אפילו יותר במטבח נהנית מהשימוש בחומרי הגלם והטעמים החדשים. כדאי להזמין דווקא אצלי כי אני נורא מגוונת במנות, מאוכל איטלקי עד אוכל מהמזרח הרחוק. מקובה סלק במילוי בטטה דרך רביולי ערמונים ברוטב פטריות עד קציצות עדשים כתומות וקארי. האוכל שאני מכינה בריא כי אני משתמשת בהרבה קטניות, אגוזים ודגנים. אני לא משתמשת כלל במוצרי חלב ובביצים כך שהאוכל מתאים גם לצמחונים וגם לטבעונים.
את הקניות אני עושה בשוק שכפי שידוע מלא בכל טוב ובירקות טריים. מדי שבת אני מכינה חמין (טבעוני) שיוצא מעדן. אז מוזמנים בחום להינות מארוחות צהריים טעימות.